Felhasználói fiók igénylése

Az egyesületi honlap teljes körű használatához felhasználói fiókra van szükség. A regisztrációhoz belépési nyilatkozatot kell kitölteni és aláírni, majd postai úton (Német-diplomások Egyesülete, H-1165 Budapest Hilda u. 4.) vagy beszkennelve e-mailben (info@nemet-diplomasok.hu) az egyesületnek visszajuttatni. A Civil Törvény előírásai miatt kérjük, hogy a belépési nyilakozatot valamennyien küldjétek be, tehát régi tagjaink is.


A belépési nyilatkozat letölthető innen. Kérünk Benneteket, hogy a letöltött nyilatkozaton lehetőség szerint számítógéppel töltsétek ki a mezőket, majd nyomtassátok ki, írjátok alá és küldjétek vissza a fenti módok egyikén. Mindenkinek saját egyedi e-mail címmel kell bejelentkeznie, tehát például házastársak sem használhatnak erre a célra közösen egy e-mail címet.
 

A kitöltött és aláírt belépési nyilatkozat feldolgozása után a jelentkezési lapotokon megadott e-mail címre küldjük ki az első belépéshez szükséges jelszót és egyéb felhasználói információkat. Ha már rendelkeztek google+ vagy facebook regisztrációval, javasoljuk, hogy az ott megadott e-mail címet használjátok honlapunkon is. Így a regisztrációt követően egy kattintással, a közösségi oldalon használt jelszavatokkal is be tudtok jelentkezni.

Ha van felhasználói fiókod

  • frissítheted elérhetőségeidet,
  • megnézheted, mikor, mennyi tagdíjat fizettél be, (A bejelentkezés után rövidesen rögzítjük az elmúlt 22 év adatait. A folyó év aktuális befizetéseit havonta egyszer frissítjük a banki kivonatok alapján.)
  • egy kattintással jelentkezhetsz az egyesület rendezvényeire (bizonyos rendezvényekre - pl. nagyköveti fogadás - csak tagok regisztrálhatnak),
  • feliratkozhatsz az egyesület elektronikus hírlevelére,
  • jelezheted, hogy az Absolventenzeitung-ot nyomtatott vagy elektronikus formában szeretnéd-e megkapni.