Impresszum

Nyilatkozat

A honlapon az Egyesületről megjelenő hírek, adatok vonatkozásában Egyesület elnöke felel. A külső felhasználó számára elérhető felületeken megjelenő bejegyzésekért a bejegyzéstevő felel. Az Egyesület vezetése fenntartja magának a jogot, hogy a jogszabálysértő vagy az egyesület céljaival nem egyező bejegyzéseket a honlapról eltávolítsa.

Elérhetőségünk: 1165 Budapest Hilda u. 4.


Oldaltörténelem

1999 a MEIN D kiállítás megnyitóján felvetődik, hogy az Absolventenzeitung nyilvánosságán túl is jelenjen meg Egyesületünk tevékenysége
2000 az Egyesület Közgyűlésén Szelenszky Géza felajánlást tesz a honlap indításának finanszírozására
2001 a domain-név levédése után elindul a honlap – amelyen olvasható volt a három országos program időpontja és az Egyesület elérhetősége
2002 Tuczai Tihamér lényegesen bővíti a honlap tartalmát. Rovatok nyílnak.
2003 felkerülnek az első képek a honlapra Egyesületünk rendezvényeiről. Ennek köszönhetően is lényegesen megnő a honlap látogatottsága
2004 részlegesen kétnyelvűvé alakítjuk honlapunkat. Elérhetővé válnak újságunk számai a honlapon is. Megnyílik az elektronikus tagregisztráció lehetősége. Több száz regisztrált társunk kapja meg kör-e-mailekben a legfrissebb híreinket.
2005 Megvalósítjuk, hogy a honlapon már az újság megjelenése előtt látni lehet az Absolventenzeitung legújabb számát.
2006 megjelennek a regionális összejövetelek képei is honlapunkon. Megkezdődik a régi képek archiválása és felrakása a honlapra. Megkezdődik a honlap átalakításának előkészülete.
2007 március - első alkalommal lehet a honlapon egy rendezvényünkre regisztrálni – egyúttal megtekinteni a jelentkezettek listáját. Konferenciánkon átütő sikerrel működik a rendszer, minden korábbinál több résztvevő jött a rendezvényre.
2007 június – hosszú évek áldozatos munkája után Tuczai Tihamér – megnövekedett munkahelyi elfoglaltsága miatt – elköszön a web-mesterségtől, helyét Bornemissza Péter veszi át, aki az új megjelenésű honlap programozását is elvégzi.
2007

augusztus – megindult az új struktúrájú honlap

   
   
   
2014 Társaink felajánlása és szakértői közreműködése eredményeként megfogalmazásra kerülnek a megújítással kapcsolatos pontos elvárások
2015

február – A hét éve üzembehelyeztt honlapmotor elavult, lecseréltük. .Megőriztük és bővítettük a régi tartalmakat és funkciókat. Jelentősen egyszerűsítettük a szerkesztői feladatokat, biztosítottuk az összeköttetést az egyesület közösségi oldalával. Fontos szempont, hogy honlapunk a mobil eszközökön is helyesen jelenjen meg,  és az egyesület tagjai nyomon követhessék tagdíjbefizetésüket.