IV. Velencei tókerülő

2019.szeptember 7-én VÁLTOZÁS szept. 8-án

VÁLTOZÁS AZ IDŐJÁRÁS ELŐREJELZÉS MIATT ! Találkozó: NEM 2018.09.07.-én szombaton, HANEM szeptember 8-án VASÁRNAP 10.30 órakor a Velence Resort & Spa (2481 Velence, Béke utca 4481/G hrsz) előtti nagy parkolóban, mert az előzetesen a nagyobb körre jelentkezett a többség. Igény esetén mindkét kör indulhat!

Várható visszaérkezés: 14-16 óra között, a kondíció, a megállások száma és a beszélgetések hossza függvényében, a nagyobb körnél 16-18 óra között.

Geplante Zwischenstationen: Szúnyog sziget, Pákozd emlékmű vagy Pákozd katonai emlékpark, a nagyobb körnél Székesfehérvár nevezetességei is

http://www.kerekparos.com/terkep/velencei-to-kerekparut/

A tókerülő kör távja 30 km, végig kerékpárúton, vagy belső, nem forgalmas úton. A résztvevők felkészültségének függvényében Székesfehérvárt is magában foglaló 50 km-es kört is megtehetünk.

Néhány rövid, közepes - 5-6 %-os emelkedő kb. 50 m szintkülönbséggel. Hosszú part menti szakaszokkal, csodálatos kilátással. Folyadékpótlásról, harapnivalóról, a bőr-és szem napvédelméről, a szúnyogok elleni védekezésről se feledkezzetek el!

A túra után a fáradtak a Hotel Wellnes fürdőjében is kipihenhetik magukat. Virtuális kerekezőknek és kísérőknek a fürdő egész napra élményt nyújt.

Kerékpárkölcsönzés lehetséges: kipróbált a Velence Bike, előre egyeztessetek interneten

Jelentkezés: Rudiné Kelemen Nóra Túravezetőnél – mobil: 06 30 977 0728 -  folyamatosan frissülő hírek / rossz idő esetén tartalékidőpont a honlapon.

A hír megjelenésének dátuma: 2019-07-05