6. Seeumrundung - Velence

2021. szeptember 11.

Találkozó:2020.09.11.-én szombaton 10.30 órakor a Velence Resort & Spa (2481 Velence, Béke utca 4481/G hrsz) előtti nagy parkolóban. A résztvevők döntik el, hogy a kisebb vagy a nagyobb kört szeretnék teljesíteni. Igény esetén mindkét kör indulhat!

Várható visszaérkezés: 14-16 óra között, a kondíció, a megállások száma és a beszélgetések hossza függvényében, a nagyobb körnél 16-18 óra között.

Geplante Zwischenstationen: Szúnyog sziget, Pákozd emlékmű vagy Pákozd katonai emlékpark, a nagyobb körnél Székesfehérvár nevezetességei is

http://www.kerekparos.com/terkep/velencei-to-kerekparut/

A tókerülő kör távja 30 km, végig kerékpárúton vagy belső, nem forgalmas úton. A résztvevők felkészültsége és igénye szerint a Székesfehérvárt is magában foglaló 50 km-es kört is választhatjuk.

Routebeschreibung: Néhány rövid, közepes - 5-6 %-os emelkedő kb. 50 m szintkülönbséggel. Hosszú part menti szakaszokkal, csodálatos kilátással.

Folyadékpótlásról, harapnivalóról, a bőr-és szem napvédelméről, a szúnyogok elleni védekezésről és a COVID előírások miatt maszkról se feledkezzetek el!

A túra után a fáradtak a Hotel Wellnes fürdőjében is kipihenhetik magukat. Virtuális kerekezőknek és kísérőknek a fürdő egész napra élményt nyújt.

Kerékpárkölcsönzés lehetséges: kipróbált a Velence Bike, előre egyeztessetek interneten

A RENDKÍVÜLI HELYZETRE TEKINTETTEL KÉRÜNK MINDEN ÉRDEKLŐDŐT, HOGY RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKÁT FELTÉTLENÜL JELEZZE ELŐRE A TÚRVEZETŐNÉL!

Túravezető:  Rudiné Kelemen Nóra– mobil: 06 30 977 0728 -  folyamatosan frissülő hírek / rossz idő esetén időpontváltozást a honlapon jelezzük

A hír megjelenésének dátuma: 2021-08-23