Geselliges Beisammensein - am 23.April 2022- időpontváltozás - május 7.

A Hal-kórus nyilvános próbája későbbi időpontra halasztva.

Kedves Társak!

A kedvezőtlen időjárás miatt az április 23-i szombati rendezvényt elhalasztottuk. A kórus  fakultatív szólampróbával készült.

Az időjárás a módosított holnapi,  május 7-i napra is előkészített egy hidegzuhanyt tagjaink és zenebarátaink számáral!

Ezért a kóruspróba helyszíne: 1165 Budapest Hilda u. 4. A következő, remélhetőleg jó időben tartható nyilvános kóruspróba időpontját itt a honlapon jelezzük majd előre.

 

Az eredeti hír: A járvány miatti korlátozások nagy része feloldásra került, de a rendlkezésre álló idő a konferencia  szervezésének aktualizálására kevés volt, valamint a 2,5 év alatt feltorlódott személyes, vállalati, közéleti ünnepek, események, évfordulók ezekben a hónapokban programözönt hoznak. Ezért  a save the date jegyében már ismert környezetben várjuk tagjainkat egy beszélgetésre - és az ismét éledő Hal-kórus nyilvános próbájára - a korábbi repertoár felfrissítését tervezzük.

  • Hely: Budapest, III. Csillaghegy - Rókahegyi katlanban (autóval a Csillaghegyen a strandnál letérve Ürömi út - Rókahegyi út irányába, ill. a Csillaghegy HÉV-megállótól  gyalog kb. 10-15 perc.) - bejárat a katlanba a Rókahegyi út 48. számnál
  • Időpont: 2022.04.23. szombat délután 14.00-től- tervezetten 16.00-ig - illetve amíg a kedv úgy tartja
  • Tekintettel az időjárás előrejelzésre -  hűvös-csapadékos-szeles -  kérünk mindenkit, hogy indulás előtt egyeztessen a programkoordinátorral: Szandi Nelli - tel: - 30/98 27 354  (e-mail: kornelia.szandi@gmail.com) illetve péntek délutántól figyeljétek a honlapot is!
  • Aki kulináris élvezetekre is vágyik a szép dalokhoz, egy kis nasival járuljon hozzá a barátok asztalához. A kényelemhez szokott társaink a campingszéket se felejtsék otthon!

Aki felsétál a dombtetőre -  az szép budapesti panorámában is gyönyörködhet.

A hír megjelenésének dátuma: 2022-04-10